Yo_Sperm_077.png
Yo_Sperm_03.png

Какво представлява YoSperm?

YoSperm е бърз и лесен за употреба в домашни условия тест, който може да покаже подвижността и броя на Вашите сперматозоиди с голяма точност. Той е създаден в резултат от 20-годинишни изследвания в областта на мъжката семенна течност в САЩ и към момента заема 40% пазарен дял в страната, където устройството се използва в голяма част от университетите, болниците и Ин Витро клиниките.

Защо YoSperm?

 

Благодарение на  Yo Sperm вече не е нужно да посещавате специализираните клиники, за да изледвате качеството на Вашата сперма. YoSperm дава над 97% точност при отчитане на резултатите, като тестът се прави много лесно и удобно в домашни условия само с помощта на компютър или смартфон. Нашето устройство е първото с разрешение от FDA (Агенция по лекарствата на САЩ) за продажба и използване в домашни условия още през 2016 година. Година по-късно устройството получи и CE сертификат, който удостоверява, че продуктът отговаря на всички изисквания за безопасност на здравето и околната среда съгласно европейското законодателство. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защо трябва да се изследваме?

Скорошно проучване показва, че средният брой на сперматозоидите в мъжката семенна течност е спаднал с 59,4% за последните 38 години. Чрез YoSperm може да получите точни резултати и да предприемете навременни действия в случай на нужда.
Също така, качеството на семенната течност е основен индикатор за цялостното Ви здраве. Следейки нейното състояние Вие ще можете да следите цялостното си здравословно състояние. 

Какви са предимствата на YoSperm?

-YoSperm пристига в дискретна опаковка, която по никакъв начин не показва какво е съдържанието на комплекта. 
-Комплектът YoSperm, приложението и смартфон/компютър са всичко, от което се нуждаете за провеждане на теста. 
-Устройството YoSperm е създадено така, че Вашият смартфон/компютър остават без абсолютно никакви следи след провеждане на теста и няма досег с пробата от семенната Ви течност.
-Времето за провеждане на теста е около 30 мин., а резултатът е с точност над 97%. В допълнение към медицинските резултати, получавате и видео, което показва доколко са подвижни Вашите сперматозоиди, което позволява бързо споделяне с доктор (при необходимост).
-С цел опазване на поверителността на Вашите резултати, те се съхраняват в Yo архив и могат да бъдат прочетени само от специалнизираното приложение YoSperm. Те няма да се виждат в общодостъпните папки на Вашия смартфон или компютър. За всеки случай ние препоръчваме да заключвате Вашия телефон с код, пръстов отпечатък или шаблон. 

 

На какви устройства може да използвате YoSperm?

Към настоящия момент апликацията за настолни компютри или латопи е налична само за MS Windows 7 и всички по-нови, но се очаква скоро да излезне и версията за Mac OS.

За смартфони изборът е голям и ако сте притежател на някой от долуизброените модели, веднага може да поръчате устройвто за него. Ето и наличните модели:

Samsung S9 Plus / S9 / S8 Plus / S8 / S7 Edge / S7 / Note 9 / S6 Edge / Note 8 / A8 / J7 (2016) / J7 Prime 2 / J7 Prime / S6 / S5

iPhone X / Xs / 8 / 8 Plus / 7 / 7 Plus / 6 Plus / 6S Plus / 6 / 6S / 5 / 5S / SE

Huawei  Honour 8 Pro / Mate 9 / Honor 6X

HTC One E8

LG G6 / G5 / G4

Xiaomi Mi 6 / Redmi 3 / Redmi 3S / Mi 5S / Mi 5 / Note 5 / Mi A1 / Redmi Y1 / Redmi Note 4

Google Pixel / Pixel 2 / Pixel 2XL / Pixel 3XL

В най-скоро време очаквайте унифицирано устройство за всички смарфони с операционна система Andorid, как то и унифицирано устройство за всички смарфони с операционна система iOS. 

Изтегли инструкции на български език (PDF)

Yo_Sperm_04_iPhone.png
Yo_Sperm_04_Samsung.png
Untitled-1.png
Yo_Sperm_04_PC.png