Какво представлява iTermonitor?

iThermonitor-ът е безжичен термометър, който отчита температурата на бебетата посредством приемник прикрепен към тялото им с лепенка и изпращащ данните към мобилно приложение. Устройството подава уведомителни сигнали, така че родителите или педиатрите да могат вземат навременни мерки преди състоянието на детето да се влоши значително.

Как работи?

iThermonitor-ът предава данни чрез Bluetooth и е съвместим с всички налични смарт устройства на пазара.

 

Непрекъсна обмен на данни

Чрез постоянния обмен на данни при повишаване на температурата над определена граница, устройството сигнализира през мобилното приложение.  Диаграмите към приложението могат се синхронизират и с електронното медицинско досие на детето и да показват резултите за продължителен период от време.

Неинвазивен метод за измерване на базалната температура на тялото

Подходящ за всеки, без необходимост от промяна на ежедневните навици.

Аксиларно позициониране

iThermonitor™ -ът се поставя под мишницата, като устройството използва технология, вземайки предвид температурата от околната среда, като по този начин отчита базалната температура с изключителна точност. Данните се предават чрез Bluetooth на всеки четири секунди. Отчитането на температурата става в реално време.

 

Предопретивно -> Следоперативно ( приложение за възрастни)

 iThermonitor™ може да се използва по време на целия предоперативен процес, като по този начин не се налага използването на стандартен метод за измерване, както и наблюдението от медицинско лице. Пациентът може да използва устройството вкъщи и да проследи с точност повишаването на температурата след операция в извънболнична среда и без медицинско наблюдение.

Изтегли инструкции на български език (PDF)

iThermonitor_01.png